Vali Yılmaz ve eşi, down sendromlu çocuklarla iftarda buluştu

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ VE EŞİ DR. ÖĞRETİM ÜYESİ ŞENAY YILMAZ, DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Vali Yılmaz ve eşi, down sendromlu çocuklarla iftarda buluştu
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz ve eşi Dr. Öğretim Üyesi Şenay Yılmaz, down sendromlu çocuklarla iftarda bir araya geldi.

Vali Erdinç Yılmaz, eşi Şenay Yılmaz ve kızlarıyla birlikte down sendromlu çocukları iftar yemeğinde valilik konutunda ağırladı.

Valilik konutu önünde karşılanan çocuklar daha sonra kendileri için özel olarak hazırlanan alan geçerek Vali Erdinç Yılmaz, eşi Şenay Yılmaz ve kızlarıyla bir süre sohbet ettiler.

İftar yemeğinin ardından down sendromlu çocuklar için hazırlanan pasta kesildi.

Çocuklarla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Vali Erdinç Yılmaz, "İftarımızı down sendromlu çocuklarımızla birlikte yaptık. Onlar bize neşe kattılar.

Valilik konutumuzda, böyle mübarek bir günde çocuklarımızla bir arada olmak, onlarla sohbet etmek hepimizi çok sevindirdi. İyi ki varlar, iyi ki geldiler, bizleri çok mutlu ettiler.

Çocuklarımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Osmaniye Down Sendromlular Derneği Başkanı Sultan Erat’ında katıldığı yemek sonrasında Vali Yılmaz ve ailesi çocuklara çeşitlere hediyeler verdi.

 

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.