Vali Su iftarda huzurevi sakinleriyle buluştu

MERSİN VALİSİ ALİ İHSAN SU, ERDEMLİ’DE DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINDA HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

Vali Su iftarda huzurevi sakinleriyle buluştu
Haberler'de Abone Ol

MERSİN (İHA) – Mersin Valisi Ali İhsan Su, Erdemli’de düzenlenen iftar programında huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.


Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya ve kurum yetkililerinin de katıldığı programda, orucunu huzurevi sakinleri ile birlikte açan Vali Su, yaş almış vatandaşlarla iftar programında aynı sofraya oturmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.


Devletin her zaman yaş almış vatandaşların yanında olmaya devam edeceğini belirten Su, “Bizler en iyi şekilde hayatınızı sürdürmeniz için elimizden gelen imkanlarla sizlere yardımcı olmaya devam edeceğiz. Ramazan ayınız mübarek, oruçlarınız kabul olsun” dedi.


Programda huzurevi sakinleri ile sohbet eden Vali Su’ya el emeği Türk Bayrağı tablosu takdim edildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.