Vali Karaloğlu, patlamanın olduğu 3. Sanayi Sitesinde incelemede bulundu

DİYARBAKIR VALİSİ MÜNİR KARALOĞLU VE BERABERİNDEKİ KAYAPINAR İLÇE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÜNAL KOÇ İLE BİRLİKTE SABAH SAATLERİNDE PATLAMANIN YAŞANDIĞI 5’İ AĞIR 10 KİŞİNİN YARALANDIĞI 3. SANAYİ SİTESİ'NDE İNCELEMEDE BULUNDU.

Vali Karaloğlu, patlamanın olduğu 3. Sanayi Sitesinde incelemede bulundu
Haberler'de Abone Ol

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu ve beraberindeki Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç ile birlikte sabah saatlerinde patlamanın yaşandığı 5’i ağır 10 kişinin yaralandığı 3. Sanayi Sitesi’nde incelemede bulundu.



Esnafları tek tek dolaşan Vali Karaloğlu ve beraberindekiler patlamanın yaşandığı işyerinde incelemede bulunarak patlama hakkında yetkililerden bilgi aldı. Esnaflara geçmiş olsun dileğinde bulunan Vali Karaloğlu, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Yaralanan hemşehrilerimize acil şifalar diliyor, zarar gören esnaflarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim şehrimizi, ülkemizi bu ve benzeri kazalardan korusun inşallah” dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.