Vali Kaldırım, sosyal medyada en çok etkileşim alan 2nci vali oldu

TEMMUZ AYI İÇERİSİNDE VALİLERİN SOSYAL MEDYA PERFORMANSLARI DEĞERLENDİRİLDİ. BU ÇERÇEVEDE, SAKARYA VALİSİ ÇETİN OKTAY KALDIRIM SOSYAL MEDYADA EN ÇOK ETKİLEŞİM ALAN 2’NCİ VALİ OLDU.

Vali Kaldırım, sosyal medyada en çok etkileşim alan 2nci vali oldu
Haberler'de Abone Ol

SAKARYA (İHA) – Temmuz ayı içerisinde valilerin sosyal medya performansları değerlendirildi. Bu çerçevede, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım sosyal medyada en çok etkileşim alan 2’nci vali oldu.



Ülke genelinde dijital gözlemcilik faaliyetleri yürüten ve yapay zeka destekli internet, haber ve sosyal medya takip uygulamasının, Temmuz ayı içerisinde valilerin sosyal medya performanslarına dair raporu açıkladı. Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 79 ilin valisini geride bırakarak bu raporda 2’nci sırada yerini aldı. Vali Kaldırım yayınlanan raporu, “Sosyal medya hesaplarımıza teveccüh gösteren Sakaryalı hemşehrilerime ve değerli takipçilere müteşekkirim” ifadeleriyle paylaştı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.