Uyuşturucu etkisi ile motosiklet kullanırken jandarmaya takıldı

AYDIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN BİR ŞÜPHELİ UYUŞTURUCU MADDE ETKİSİ İLE MOTOSİKLET KULLANIRKEN YAKALANIRKEN, 21 BİN 928 TL İDARİ PARA CEZASI UYGULANDI.

Uyuşturucu etkisi ile motosiklet kullanırken jandarmaya takıldı
Haberler'de Abone Ol

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bir şüpheli uyuşturucu madde etkisi ile motosiklet kullanırken yakalanırken, 21 bin 928 TL idari para cezası uygulandı.



Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası ilçesi Güzelçamlı Mahallesi’nde jandarma ekipleri üzerindeki 2 şahsın hareketlerinden şüphelendiği bir motosikleti durdurdu. Şahısların yapılan üst aramalarında uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelilerin sağlık kuruluşunda yapılan testlerinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edilirken, trafik jandarması tarafından motosiklet sürücüsü şahsa toplam 21 bin 928 TL idari para cezası uygulandı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.