28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3177
EURO35.1247
ALTIN2293.4

Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ilk mezunlarını verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ilk mezunlarını verdi
Abone ol
UŞAK ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ, 9 EYLÜL GÜNÜ DÜZENLENEN TÖRENLE İLK MEZUNLARINI VERDİ. FAKÜLTE BİRİNCİSİ GAMZE ÇELİKLİ KENDİLERİNE DESTEK VEREN HOCALARI VE AİLELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ.

Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 9 Eylül günü düzenlenen törenle ilk mezunlarını verdi. Fakülte birincisi Gamze Çelikli kendilerine destek veren hocaları ve ailelerine teşekkür etti.


Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan mezuniyet törenine, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celal Artunç, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Güngör, Uşak Diş Hekimleri Odası Başkanı Diş Hekimi Bilgin Erdem, fakülte öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklâl Marşının okunmasının ardından Diş Hekimliği Fakültesi tanıtım filminin izlenmesi ile devam etti. Törende konuşma yapan fakülte birincisi Gamze Çelikli, zorlu ve heyecanlı bir eğitim sürecinin sonuna geldiklerini belirterek bu süreçte kendilerine destek veren hocaları ve ailelerine teşekkür etti.



Dekan Prof. Dr. Celal Artunç ise fakülte olarak ilk mezunlarını vermenin heyecanını ve gururunu yaşadıklarını söyleyerek, “Diş hekimliği mesleğinizle; memleketimize, insanlarımıza güzel hizmetler vermenizi diliyorum. Her zaman kapımız sizlere açıktır. Yolunuz açık olsun" ifadelerini kullandı.


Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, 2016 yılında ilk öğrencilerini alarak eğitim-öğretim hayatına başlayan Diş Hekimliği Fakültesinin ilk mezunlarını verdiğini belirterek, “Diş Hekimliği Fakültemizde ilk mezuniyetin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen değerli akademisyenlerimize ve velilere teşekkür ediyorum" dedi.



“Hedeflerinizi yüksek tutun.”


Öğrenimin ömür boyu sürdüğüne dikkat çeken Rektör Savaş öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, “Heyecanınızı hiçbir zaman kaybetmeyin. Hedeflerinizi yüksek tutun ve hedeflerinize ulaşmak için çalışmayı hiçbir zaman bırakmayın. Uşak Üniversitesi olarak her zaman yanınızdayız. Mezuniyetinizi tebrik ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle sizlere hayatınızda başarılar diliyorum, sizleri mutlu ve gururlu bir şekilde uğurluyor, hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Yolunuz, bahtınız, gönlünüz açık olsun.” dedi.


Konuşmaların ardından mezun öğrencilere diplomaları ve plaketleri takdim edildi. Tören sonunda Hipokrat Yeminini okuyan öğrenciler, mezuniyet coşkusu ve gururunu bir arada yaşadı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar