Üniversite öğrencisi Ayşegülün davetine icabet eden Erdoğan, Soğancı Ailesinin konuğu oldu

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ AYŞEGÜL’ÜN DAVETİNE İCABET EDEN ERDOĞAN, SOĞANCI AİLESİ’NİN KONUĞU OLDU

Üniversite öğrencisi Ayşegülün davetine icabet eden Erdoğan, Soğancı Ailesinin konuğu oldu
Haberler'de Abone Ol

Toplu açılış ve bir dizi program için Muğla’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış sonrası Muğla Menteşe’de yaşayan Soğancı Ailesi’ne misafir oldu. Ailenin üniversitede okuyan kızları Ayşegül Soğancı’nın davetini kırmayan Erdoğan Soğancı Ailesi’ni sevindirdi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sürpriz ziyareti ile oldukça mutlu olan Soğancı Ailesi, Erdoğan ile hasret giderip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.


Ziyarete, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’in de katıldığını belirten Sertaç Soğancı, “Yeğenim Ayşegül Cumhurbaşkanım daha önce Muğla’ya geldiğinde evimize davet etmiş. Bu gelişinde yeğenimi görünce ‘Sözümü unutmadım geleceğim’ demiş. Evimize teşrif ettiler. Çay içtik. Muğla’dan ve güncel konulardan konuştuk. Cumhurbaşkanımızın ziyareti izleri çok mutlu etti” diye konuştu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.