Uğur Derin Dondurucu, garanti süresini 7 yıla yükseltti

TÜRKİYE’NİN İLK DERİN DONDURUCU ÜRETİCİSİ OLAN UĞUR SOĞUTMA, EV KULLANIMINA UYGUN DERİN DONDURUCULARDA 7 YIL GARANTİ KAMPANYASI BAŞLATARAK UĞUR DERİN DONDURUCULARIN SAĞLAMLIĞINI BİR KERE DAHA HATIRLATTI.

Uğur Derin Dondurucu, garanti süresini 7 yıla yükseltti
Haberler'de Abone Ol

Türkiye’nin ilk derin dondurucu üreticisi olan Uğur Soğutma, ev kullanımına uygun derin dondurucularda 7 yıl garanti kampanyası başlatarak Uğur Derin Dondurucuların sağlamlığını bir kere daha hatırlattı.


Derin dondurucu denilince Türkiye’de akla gelen ilk firmalardan olan ve dünyanın pek çok ülkesinde de ürünleri beğenilerek kullanılan Uğur Derin Dondurucu son kampanyası ile adeta yıllara meydan okudu. Uğur Soğutma yetkilileri, “Uzun yıllar kullanabileceğiniz, ihtiyaca göre No-Frost ve Statik modeller birçok farklı ebatlarda tüketicinin beğenisine sunuluyor. Standart 3 yıl olan garanti süresinin, Uğur Derin Dondurucularda 7 yıl. Derin dondurucu Uğur’un işi ve ürünlerimiz yıllara meydan okuyor” diyerek Uğur Derin Dondurucu’nun tüm kampanyaları ve indirimleri hakkında detaylı bilginin 444’lü müşteri hizmetleri hattından, Uğur Yetkili Bayileri ve firmanın resmi internet sitesinden alınabileceğini söyledi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.