UDERden öğretmenlere zorbalıkla mücadele eğitimi

Uder’den öğretmenlere Zorbalıkla Mücadele Eğitimi

UDERden öğretmenlere zorbalıkla mücadele eğitimi
Haberler'de Abone Ol

UDER, Avrupa Birliği desteğiyle Ağrı’daki ilkokul öğretmenlerini zorbalığa karşı bilinçlendirdi.

Ulusal Çocuk Hakları Derneği (UDER) tarafından Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı desteğiyle yürütülen "Zorbalıkla Mücadelede Hep Birlikte" projesi kapsamında, Ağrı’da ilkokul sınıf öğretmenlerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi.

UDER Başkan Yardımcısı ve Uzman Psikolojik Danışman Ekrem Bölek’in konuşmacı olarak katıldığı seminerde, öğretmenlere akran zorbalığının türleri, öğrenciler üzerindeki etkileri ve okul ortamında kullanılabilecek önleyici ve müdahale edici stratejiler hakkında bilgi verildi.

Etkinlikte, öğretmenlerin sınıf içi gözlemlerinde daha dikkatli olmaları, öğrencilere güvenli bir öğrenme ortamı sunulması ve zorbalığa maruz kalan çocukların etkin şekilde desteklenmesi gerektiği vurgulandı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.