Türkiyenin millî havacılık motorları Asya-Pasifikin en büyük havacılık fuarında

Türkiye’nin Havacılık Motorlarındaki Lider şirketi Teı, 23-27 Mayıs Tarihleri Arasında Düzenlenecek 16’ncı Langkawi Uluslararası Denizcilik Ve Havacılık Fuarı’nda MillÎ Motorlarını Sergileyecek.

Türkiyenin millî havacılık motorları Asya-Pasifikin en büyük havacılık fuarında
Haberler'de Abone Ol

Türkiye’nin havacılık motorlarındaki lider şirketi TEI, 23-27 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 16’ncı Langkawi Uluslararası Denizcilik ve Havacılık Fuarı’nda millî motorlarını sergileyecek.

TEI, fuarda Türkiye’nin ilk millî helikopter motoru TEI-TS1400’ün ve Türkiye’nin en güçlü turbodizel havacılık motoru TEI-PD222’yi sergileyerek yeni iş fırsatlarını takip edecek. Özgün motorlarının yanı sıra TEI, son teknoloji üretim kabiliyetleri ile kendi tasarımı ve üretimi olan elektrik, elektronik kontrol ve gömülü sistem ürünlerini de fuarda ziyaretçilere sunacak.

Sahip olduğu montaj ve test tesisleri ile T700, F110 ve LM2500 gibi motorlar için bölgede önemli bir bakım, montaj ve test merkezi konumunda bulunan TEI, 30 ülkeden 600’ün üzerinde farklı firmanın katıldığı etkinlikte Asya-Pasifik pazarındaki yeni iş fırsatlarını değerlendirmek üzere çok sayıda birebir görüşme gerçekleştirecek.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.