Türkiye-İtalya maçı öncesi Bursada güvenlik toplantısı

Türkiye-italya Maçı öncesi Bursa'da Güvenlik Toplantısı

Türkiye-İtalya maçı öncesi Bursada güvenlik toplantısı
Haberler'de Abone Ol

A Milli Futbol Takımı’nın 28 Eylül’de Bursa’da İtalya ile oynayacağı müsabaka öncesinde İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Bursa Valisi Erol Ayyıldız başkanlığında düzenlenen toplantıya İl Emniyet Müdürü Kadir Göç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı. Toplantıda, karşılaşma öncesi ve sırasında alınacak güvenlik ve trafik tedbirleri değerlendirildi.

Stadyum ve çevresinde uygulanacak güvenlik önlemlerinin yanı sıra taraftarların ulaşımı, stadyuma giriş ve çıkışlarda yapılacak düzenlemeler de toplantının gündeminde yer aldı.

Karşılaşmanın güvenli, huzurlu ve coşkulu bir ortamda gerçekleştirilebilmesi amacıyla alınacak tedbirlerin ilgili kurumlarla koordineli şekilde planlandığı bildirildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.