Türk Dünyasının renkleri Balıkesirde sahneye taşındı

Türk Dünyasının Renkleri Balıkesir'de Sahneye Taşındı

Türk Dünyasının renkleri Balıkesirde sahneye taşındı
Haberler'de Abone Ol

Balıkesir Üniversitesinde düzenlenen "Türk Dünyasının Renkleri" adlı halk oyunları gösterisi, Türk coğrafyasının zengin kültürel mirasını aynı sahnede buluşturdu. Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonunda gerçekleştirilen programda, Türk Dünyası ve kültürlerine ait halk oyunları gösterileri sahnelendi.

Türk Halk Oyunları Topluğunca gerçekleştirilen etkinlik boyunca izleyiciler; Türk dünyasının ortak kültürel değerlerini yakından tanıma, farklı coğrafyalara ait geleneksel ve kültürel unsurları deneyimleme ve kültürel çeşitliliği görme imkanı buldu.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Murat Doğdubay’ın yanı sıra senato üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, kültürel birlik ve kardeşlik mesajları eşliğinde sona erdi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.