160x600
05 December, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Trafik ışıklarında bekleyen araçları son anda fark etti, şarampole yuvarlanmaktan kıl payı kurtuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trafik ışıklarında bekleyen araçları son anda fark etti, şarampole yuvarlanmaktan kıl payı kurtuldu
Abone ol
Antalya'nın Manavgat Ilçesinde Seyir Halindeki Tur Minibüsü Kırmızı ışıkta Bekleyen Araçları Son Anda Fark Ederek Tozu Dumana Kattı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki tur minibüsü kırmızı ışıkta bekleyen araçları son anda fark ederek tozu dumana kattı. Tur minibüsü ışıkta bekleyen tur otobüsüne çarpmaktan son anda kurtulurken, şarampolde bir süre yoluna devam ettikten sonra tali yolda durabildi. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Alanya-Manavgat D-400 kara yolunda Alanya istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki plakası ve sürücüsü belirlenemeyen tur minibüsü, sürücüsünün Tekandız mevkisinde kırmızı ışıklarda bekleyen araçları son anda fark etmesi nedeniyle şarampole inerken, ortalık tozla kaplandı.

Güvenlik kamerasına anbean yansıyan görüntülere, araç sürücüsünün önünde hareket etmeye hazırlanan otobüse çarpmamak için direksiyonu kırarak şarampole indiği, trafik ışıklarına çarpmaktan da son anda kurtulduğu anlar yansıdı. Sürücünün cep yola girerek durduğu, kısa süre bekledikten sonra da yoluna devam ettiği görüldü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ülker 2023 Sürdürülebilirlik Raporunu yayımladı Önceki Haber

Ülker 2023 Sürdürülebilirlik Raporunu ya...

Battalgazi mahallesi Melikgazi Belediyesi ile dönüşüyor Sonraki Haber

Battalgazi mahallesi Melikgazi Belediyes...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar