Trabzonda 4 kişilik ailenin yok olduğu trafik kazası güvenlik kameralarına yansıdı

TRABZON’UN ARSİN İLÇESİNDE BU AKŞAM MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDAKİ 4 KİŞİLİK BİR AİLE YOK OLDU. ANNE, BABA İLE 3 VE 6 YAŞLARINDAKİ OĞULLARININ HAYATLARINI KAYBETTİĞİ TRAFİK KAZASI ÇEVREDEKİ BİR OTELİN GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI.

Trabzonda 4 kişilik ailenin yok olduğu trafik kazası güvenlik kameralarına yansıdı
Haberler'de Abone Ol

Trabzon’un Arsin ilçesinde bu akşam meydana gelen trafik kazasındaki 4 kişilik bir aile yok oldu. Anne, baba ile 3 ve 6 yaşlarındaki oğullarının hayatlarını kaybettiği trafik kazası çevredeki bir otelin güvenlik kameralarına yansıdı.


Alınan bilgiye göre, Rize istikametinden Trabzon istikametine gitmekte olan Mehmet Güngörmüş (32) yönetimindeki 31 ADS 672 plakalı otomobil, Arsin ilçesi Yanbolu mevki Özel Trabzon Bakımevi karşısına geldiği esnada henüz bilinmeyen bir sebeple yolun sağındaki kaldırım üzerine çıkarak çöp kutusuna çarpıp altına alarak bariyerleri aşarak deniz kenarına uçtu. Kazada sürücü Mehmet Güngörmüş ile oğulları İnayet Ömer (6) ve Yavuz Selim Güngörmüş (3) ağır yaralanırken, eşi Emine Güngörmüş (27) ise kaza yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar Kaşüstü Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, baba Mehmet Güngörmüş ve oğlu İnayet Ömer Güngörmüş ile küçük oğlu 3 yaşındaki Yavuz Selim Güngörmüş kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti. Hatay’dan Rize’ye tatile gelen ve dönüş yolunda Trabzon’un Arsin ilçesinde geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden 4 kişinin cenazeleri yapılacak otopsinin ardından memleketleri Hatay’a gönderilecek.


Öte yandan kaza anı çevredeki bir otelin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.