Torbacı operasyonunda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi

196,17 GRAM SATIŞA HAZIR VAZİYETTE ESRAR, 10 MİLİLİTRE SIVI KETAMİN, 4 ADET SENTETİK ECZA HAP, 1 ADET HASSAS TERAZİ VE ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE PAKETLEMEDE KULLANILAN MATERYAL ELE GEÇİRİLDİ

Torbacı operasyonunda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi
Haberler'de Abone Ol

Eskişehir’de yapılan torbacı operasyonda 1 kişi yakalanırken bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.


Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Yenibağlar Mahallesi’nde torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışma yapıldı. Gerçekleştirilen çalışmalar sonucu M.F.B. isimli şüpheli yakalanırken, 196,17 gram satışa hazır vaziyette esrar, 10 mililitre sıvı ketamin, 4 adet sentetik ecza hap, 1 adet hassas terazi ve çok sayıda uyuşturucu madde paketlemede kullanılan materyal ele geçirildi.


Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçu çerçevesinde adliyeye sevk edilen M.F.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.