Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Coşkuyla kutlandı.
Toprakkale'deki program Cuma namazından önce ebediyete irtihal eden şehit ve gaziler için mevlid-i şerif okutulmasıyla başladı.

Toprakkale Kaymakamı Ali İhsan Selimoğlu İlçede ikamet eden 15 Temmuz Gazisi Adnan Yılmaz'ı evinde ziyaret etti.


Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde bulunan mezarlıktaki Şehit J.Uzm.Çvş Sedat Yıldız’ın kabri ziyaret edilerek dualar edildi.
15 Temmuz etkinlikleri
15 Temmuz günü İlçe Jandarma Komutanlığı önünden başlayarak Demokrasi Meydanına yürüyüş yapıldı.
Meydandaki tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, Kur'an-ı Kerim tilaveti, Şehitler ve ebediyete irtihal eden gaziler için duaların edilmesi ile devam etti. Programda günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu.

15 Temmuz adına oluşturulan ‘Anı Defteri’nin dolduruldu ve "15 Temmuz Belgeseli izlendi. Program şiirlerin okunması,15 Temmuz ile ilgili hazırlanan sinevizyon gösterilerinin izlenmesi ve 00:13 te Sela okunması ile sona erdi.