Toprakkale Belediyesi’nden TYT ve LGS’ye Aylık Deneme Desteği

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, 8. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik TYT ve LGS deneme seti desteği sağladıklarını açıkladı.

Toprakkale Belediyesi’nden TYT ve LGS’ye Aylık Deneme Desteği
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde eğitim gören öğrenciler için önemli bir destek hayata geçirildi.

Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, ilçede eğitim-öğretim faaliyeti yürüten tüm okullarda, 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik TYT ve LGS sınavlarına hazırlık kapsamında aylık deneme seti soru kitapçıklarının ilk desteğinin sağlandığını duyurdu.

Başkan Uyutmaz, yapılan desteğin öğrencilerin sınav sürecine daha bilinçli ve motive bir şekilde hazırlanmasına katkı sunacağını belirterek, eğitimin belediye olarak öncelikli alanlardan biri olduğunu vurguladı.

Geleceğin teminatı olan gençlerin başarı yolculuğunda yalnız olmadıklarını hissetmelerinin büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Uyutmaz, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın başarı yolculuğunda yalnız olmadıklarını hissettirmek, onları hayallerine bir adım daha yaklaştırmak en büyük sorumluluğumuzdur.

Bu anlayışla öğrencilerimizin her zaman yanında olmaya, eğitimde fırsat eşitliğini güçlendiren desteklerimizi aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz.”

Toprakkale Belediyesi tarafından sağlanan deneme seti desteğinin önümüzdeki süreçte de devam edeceği öğrenilirken, belediyenin eğitim alanında farklı projelerle öğrencilere katkı sunmayı hedeflediği belirtildi.

Veliler ve eğitimciler ise yapılan çalışmanın sınavlara hazırlanan öğrenciler için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti.

Murat Deniz DEMİRCİ

Murat Deniz DEMİRCİ

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.