28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3245
EURO35.1139
ALTIN2302.2

TOKİde okul sorunu çözüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TOKİde okul sorunu çözüldü
Abone ol
AK PARTİ YOZGAT MİLLETVEKİLİ VE SEÇİM İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISI YUSUF BAŞER, YOZGAT'TA BU YIL İÇERİSİNDE HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLECEK OLAN TOKİ KONUTLARININ OKUL SORUNUN ÇÖZÜLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ.

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Yozgat’ta bu yıl içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek olan TOKİ konutlarının okul sorununun çözüldüğünü söyledi.


Yozgat 100. Yıl Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Murat Dereli ve üyeleriyle bir araya gelen Başer, esnafın sorularını dinledi. Başer, gazetecilere kentte inşaatı devam eden TOKİ konutlarını 15 gün önce gezdiklerini hatırlatarak, orada ikamet edecek vatandaşlardan okul taleplerinin geldiğini belirtti. Okul sorununu çözmek için gerekli girişimlerde bulunduklarını vurgulayan Başer, "Okul normalde yatırım programında yoktu, biz ilave bir kaynak bulmak suretiyle dün özel idare müdürlüğümüze 2 milyon 750 bin lira parayı aktardık. Hemen ardından okul projesi başlayacak ve bölgeye hem anaokulu hem de 16 derslikli ilkokul yapılacak. Özellikle paranın gelmesi noktasında Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’e çok teşekkür ediyorum. Kendisi aslen Tokatlı fakat biz kendisini Yozgatlı olarak görüyoruz. Ayrıca Merkez Ortaokulu’na ek olarak 16 derslikli bir okul ve bir de spor salonu yapılacak. İlimize tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun" diye konuştu. Milletvekili Başer, son yapılan öğretmen atamasında Yozgat’a 200 öğretmen atandığını ifade etti.


Ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Başer’e teşekkür eden 100. Yıl Sanayi Sitesi Kooperatif Başkan Dereli, sanayi sitesinde PTT şubesinin kapanmasından dolayı esnafın sıkıntı yaşadığını ve yeni yapılacak sanayi sitesi için kamulaştırmada bazı aksaklıklar yaşandığını söyledi. Bunun üzerine Milletvekili Başer, PTT şubesinin tekrar açılması konusunda kurum yetkilileriyle görüşmeler yaptığını ve kısa sürede tekrar hizmete açılacağını, yeni sanayi sitesi ile ilgili çalışmaları da yakından takip ettiğini sözlerine ekledi.


Toplantıya Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı ve bazı partililer katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar