Tokatta bıçakçılar arasında silahlı kavga: 1 yaralı

TOKAT’TA İKİ BIÇAKÇI ARASINDA YAŞANAN SİLAHLI KAVGADA 1 KİŞİ VÜCUDUNA İSABET EDEN KURŞUNLARLA YARALANDI.

Tokatta bıçakçılar arasında silahlı kavga: 1 yaralı
Haberler'de Abone Ol

Tokat’ta iki bıçakçı arasında yaşanan silahlı kavgada 1 kişi vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralandı. Olay anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.


Edinilen bilgiye göre olay; Alipaşa Mahallesi’nde karşılıklı bıçakçı dükkanı olan iki esnaf arasında yaşandı. Bir süredir aralarında devam eden husumet yanı sıra, bıçak bileme nedeniyle sözlü yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Elinde satırla iş yerinin önünde dolaşan F.Ö. (38), satırı bırakıp plastik boru ile karşı komşusunun işyerine girerek M.U.’ya (66) saldırdı. M.U. ise tabancası ile karşılık vererek ateş açtı. Omuz bölgesinden yaralanan F.Ö. kendi iş yerine koştu. Olay yerine çağrılan ambulansla yaralanan kişi Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Yaşananlar anbean bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Tedavi altına alınan şahsın bilincinin açık olduğu öğrenildi.


Polis ekipleri tarafından iş yerinde gözaltına alınan M.U.’ya ait tabancanın ruhsatsız olduğu öğrenildi. Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.