23 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Tokat'ta 35 mezarlığın bakımı için yeni makineler hizmete alındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tokat'ta 35 mezarlığın bakımı için yeni makineler hizmete alındı
Abone ol
Tokat Belediyesi, Kent Genelindeki 35 Mezarlıkta Yürütülen Bakım Ve çevre Düzenleme çalışmalarında Kullanılmak üzere Mezarlıklar Müdürlüğünün Makine Parkını Güçlendirdi.

Tokat Belediyesi, kent genelindeki 35 mezarlıkta yürütülen bakım ve çevre düzenleme çalışmalarında kullanılmak üzere Mezarlıklar Müdürlüğünün makine parkını güçlendirdi.

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun talimatıyla temin edilen yeni makineler; ot biçme, yabani ot temizliği, peyzaj bakımı ve çevre düzenleme çalışmalarında kullanılacak. Ekiplerin özellikle geniş ve bitki örtüsünün yoğun olduğu alanlarda daha kısa sürede çalışma yapması hedefleniyor. Yeni makineler, Belediye Başkan Yardımcısı Fuat İşeri ve Mezarlıklar Müdürü Salih Bal tarafından sahada test edildi. Testlerde makinelerin kesim performansı, arazi şartlarına uyumu, manevra kabiliyeti ve kullanım kolaylığı değerlendirildi. Kontrollerin ardından makineler ekiplerin kullanımına sunuldu. Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, şehir genelindeki 35 mezarlıkta yıl boyunca belirlenen program kapsamında ot biçme, ilaçlama, temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları yürütüyor. Yeni ekipmanlarla bakım sürelerinin kısaltılması ve ekiplerin farklı mezarlıklara daha hızlı yönlendirilmesi planlanıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Kacır: "Bugünün Türkiye'si dünyanın en büyük 11. savunma sanayi ihracatçısı" Önceki Haber

Bakan Kacır: "Bugünün Türkiye'si dünyanı...

Sarıgöl'de şehit ailesine vefa ziyareti Sonraki Haber

Sarıgöl'de şehit ailesine vefa ziyareti

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar