Tokatın ağaç tüneli sonbaharda güzelliğiyle mest ediyor

Tokat-zile Karayolunda Kavak Ağaçlarının Oluşturduğu Tünel Görünümlü Yol Da Sonbaharın Gelmesiyle Birlikte Renk Cümbüşü Yaşandı.

Tokatın ağaç tüneli sonbaharda güzelliğiyle mest ediyor
Haberler'de Abone Ol

Tokat-Zile Karayolu’nda kavak ağaçlarının oluşturduğu tünelde sonbaharın gelmesiyle birlikte renk cümbüşü oluştu.

Tokat-Zile Karayolu Bağlarbaşı köyü yakınlarında kavak ağaçlarının yaprakları sonbaharla birlikte oluşan doğal görüntüsüyle mest etti. Yolun iki tarafını da bulunan kavak ağaçları doğal güzelliğiyle hayran bırakırken, sonbaharın gelmesiyle renk cümbüşü oluşturdu. Sürücülere tünel hissini veren kavak ağaçları, yolculuk yapanların dikkatinden kaçmıyor. Sarı kahverengi ve yeşil tonlarının hakim olduğu yol, havadan görüntüsüyle doğanın güzelliğini gözler önüne seriyor.

"Sonbaharın gelmesiyle yaprakların rengi değişti"

Sonbaharın gelmesiyle birlikte renk cümbüşü oluştuğunu belirten Köy sakini Duran Durur, "Her mevsim ayrı bir güzelliğe sahip burası. Kışın daha farklı yazın daha farklı oluyor. Yaz aylarında ve bu aylarda düğün fotoğrafı için gelen çok oluyor. Sonbaharın gelmesiyle yaprakların rengi değişti, kuruyanlar düşmeye başladı. Burası Tokat, Zile, Pazar ve Turhal ilçelerine ulaşım sağlayan bir yol buradan ilk defa geçenler oldukça şaşırıyor" şeklinde konuştu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.