Terör operasyonunda gözaltına alınan 5 kişiden 3ü tutuklandı

Adıyaman’da, Pkk/kck Silahlı Terör örgütüne Geçmiş Yıllarda Yardım Ve Yataklık Yaptıkları Gerekçesiyle Gözaltına Alınan 5 Kişiden 3’ü Tutuklandı.

Terör operasyonunda gözaltına alınan 5 kişiden 3ü tutuklandı
Haberler'de Abone Ol

Adıyaman’da, PKK/KCK silahlı terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 5 kişiden 3’ü tutuklandı.

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı’nın PKK/KCK silahlı terör örgütüne yönelik yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, 2015-2016 yılları arasında Adıyaman kırsalında bulunan örgüt mensuplarına erzak sağlayan, yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle A.R.A., R.A., M.A., Y.A.. ve İ.A., isimli şahısların evlerine Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından operasyon düzenlenerek gözaltına alındı.

Jandarma ekiplerinin geniş güvenlik önlemi altında adliyeye sevk edilen şahıslardan A.R.A., R.A. ve M.A., ‘örgüt üyesi’ suçlamasıyla Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilirken Y.A ve İ.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Mahkeme heyeti her 3 şahsında tutuklanmasına karar vererek, cezaevine gönderdi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.