Tekne üretim tersanesindeki yangına havadan ve karadan müdahale devam ediyor

Antalya'da Serbest Bölge'de Bulunan Bir Tekne üretim Tersanesinde çıkan Yangın, Havadan Karadan Söndürmeye çalışılıyor. Bölgedeki Yangının Büyüklüğü Drone Ile Görüntülendi.

Tekne üretim tersanesindeki yangına havadan ve karadan müdahale devam ediyor
Haberler'de Abone Ol

Antalya’da Serbest Bölge’de bulunan bir tekne üretim tersanesinde çıkan yangına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Bölgedeki yangının büyüklüğü dron ile görüntülendi.

Konyaaltı ilçesi Serbest Bölge’de faaliyet gösteren bir tekne üretim tersanesinde yangın çıktı. Bir anda gökyüzünü siyah dumanlar kaplarken, bölgeye 15 arazöz ve helikopter sevk edildi. Yangına Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale ederken, şu ana kadar yaralanan kimse olmadığı bildirildi. Yangına ekipler karadan yoğun müdahalede bulunurken, 1 helikopter de havadan müdahalede bulunuyor. Yangının büyüklüğü dron ile havadan görüntülendi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.