Tekirdağda 4 ilçede 2 gün denize girmek yasaklandı

Karadeniz Ve Marmara Kıyılarında Beklenen Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Tekirdağ’ın 4 Ilçesinde 2 Gün Süreyle Denize Girmek Yasaklandı.

Tekirdağda 4 ilçede 2 gün denize girmek yasaklandı
Haberler'de Abone Ol

Karadeniz ve Marmara kıyılarında beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle Tekirdağ’ın 4 ilçesinde 2 gün süreyle denize girmek yasaklandı.

Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların can güvenliği için 31 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde Marmaraereğlisi, Saray, Süleymanpaşa ve Şarköy ilçelerinde denize girmenin yasaklandığı bildirildi. Açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre ve kıyısı bulunduğumuz Karadeniz ve Marmara Denizi’nde denizin genel durumu göz önüne alınarak, vatandaşlarımızın can güvenliğinin tehlikeye girmemesi amaçlı ilimiz Marmaraereğlisi, Saray, Süleymanpaşa ve Şarköy ilçelerimizde 31/07/2025 ve 01/08/2025 tarihlerinde 2 gün süreli denize girmek yasaklanmıştır" denildi.

Yetkililer, vatandaşların alınan yasağa uymaları ve uyarıları dikkate almaları gerektiğini vurguladı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.