Tedavisi tamamlanan balaban kuşu doğaya bırakıldı

ELAZIĞ’DA VATANDAŞ TARAFINDAN YARALI HALDE BULUNAN BALABAN KUŞU, TEDAVİSİ TAMAMLANDIKTAN SONRA DOĞA KORUMA MİLLİ PARKLAR EKİPLERİ TARAFINDAN TEKRAR DOĞAL ORTAMA BIRAKILDI.

Tedavisi tamamlanan balaban kuşu doğaya bırakıldı
Haberler'de Abone Ol

Elazığ’da bir vatandaş tarafından yaralı halde bulunan balaban kuşu, tedavisi tamamlanarak Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tekrar doğal ortamına bırakıldı.


Elazığ’da bir vatandaş tarafından yaralı ve bitkin halde balaban kuşu bulundu. Vatandaş durumu Elazığ Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne bildirdi. Olay yerine giden ekipler, yaralı kuşu alıp Fırat Üniversitesi Hayvan Hastanesi’ne götürdü. Burada gerekli bakım ve tedavisi yapılan kuş, sağlığına kavuştuktan sonra ekipler tarafından tekrar doğal ortamına bırakıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.