Taşdemirden tercih çağrısı: Sinop hem huzurlu şehir hem güçlü üniversite

Sinop üniversitesi Rektörü Prof. Dr. şakir Taşdemir, üniversite Tercih Dönemi öncesi, öğrencileri, Sinop üniversitesi’ne Davet Ederek; "gençler, Geleceğinizi şekillendireceğiniz Yer Sinop üniversitesi." Dedi.

Taşdemirden tercih çağrısı: Sinop hem huzurlu şehir hem güçlü üniversite
Haberler'de Abone Ol

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, YKS tercih süreci öncesinde gençlere seslenerek, Sinop’un hem güvenli ve huzurlu bir şehir hem de akademik altyapısı güçlü bir üniversite kenti olduğunu söyledi.

Rektör Taşdemir, yaklaşık iki yıldır yürüttüğü görev süresince üniversitenin bilimsel, sosyal ve fiziki imkânlarını geliştirdiklerini belirtti. Üniversitenin 15 bin öğrenciye, 10 fakülte, 2 yüksekokul ve 7 meslek yüksekokuluyla eğitim verdiğini ifade eden Taşdemir, "Akademik kadromuz hem bilim üretiyor hem topluma katkı sağlıyor. Ortak akılla çalışıyoruz" dedi.

Tercih döneminde sosyal medya ve kent merkezindeki tanıtım stantlarıyla öğrencilere destek vereceklerini söyleyen Taşdemir, "Sinop tarihi ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkan bir şehir. Tatil tadında eğitim arayan gençleri Sinop Üniversitesi’ne bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.