Tarihi Okulda İnceleme Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın üst düzey yetkilileri, Osmaniye'de eğitim alt yapısının güçlendirilmesi ve deprem sonrası eğitim faaliyetleri ile ilgili kritik bir toplantı düzenledi.

Tarihi Okulda İnceleme Yapıldı
Haberler'de Abone Ol

Milli Eğitim Bakanlığı'nın üst düzey yetkilileri, Osmaniye'de eğitim alt yapısının güçlendirilmesi ve deprem sonrası eğitim faaliyetleri ile ilgili kritik bir toplantı düzenledi.

Osmaniye Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Ercan Türk, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Emir Hasan Arslantaş, İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Özcan Duman, Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

Toplantıda, özellikle deprem sonrası hasar gören okulların durumu masaya yatırıldı ve eğitim alt yapısının nasıl daha hızlı ve etkili bir şekilde güçlendirilebileceği üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Ayrıca, eğitim faaliyetlerinin aksamadan devam etmesi için alınacak önlemler tartışıldı.

Toplantının ardından, Bakanlık Strateji Geliştirme Başkanı Ercan Türk, İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Özcan Duman ve Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, depremde hasar gören Yedi Ocak İlkokulu'nu ziyaret etti.

Yetkililer, okulda incelemelerde bulunarak, onarım çalışmalarının hızla tamamlanması için gerekli adımların atılacağını belirttiler.

Haber Merkezi
Haber Merkezi

Köşe Yazarı

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.