Tarihi binada mezuniyet sergisi

Erzurum’un Tarihi Binalarından çifte Minareli Medrese’de Raci Alkır Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri Bir Yıllık Emeklerini Sergiledi.

Tarihi binada mezuniyet sergisi
Haberler'de Abone Ol

Erzurum’un tarihi binalarından Çifte Minareli Medrese’de Raci Alkır Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri bir yıllık emeklerini sergiledi.

Okullarının tatil olmasına kısa zaman kala öğrencilerin yıl sonu sergileri de gün yüzüne çıkmaya başladı. Raci Alkır Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri de dönem boyunca emek verdikleri tabloları Çifte Minareli Medrese’de sergilemeye başladı. Öğrencilerin desen, akrilik ve yağlı boya çalışmalarının bulunduğu 80 adet eserden oluşan yıl sonu sergisi lösemili çocuklar vakfı yararına hazırlandı. Okul Müdürü Ömer Coşkun, yaklaşık 80 eserden oluşan serginin Erzurum’un merkezi konumundaki tarihi bir binada yapılmasının gurur verici olduğunu anlatarak, "Öğrencilerimizin eserleri birbirinden güzel ve özgün eserler ortaya çıkardı. Tüm halkımızı 3 gün boyunca devam edecek sergimize davet ediyoruz" dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.