Taksimde dehşet anları: “Abi ben öleceğim” diyerek aşağıya atladı

TAKSİM CUMHURİYET ALTGEÇİDİNİN ÜSTÜNE ÇIKAN VE ALKOLLÜ OLDUĞU İDDİA EDİLEN YABANCI UYRUKLU BİR ŞAHIS, YANINA YAKLAŞAN BİR KİŞİYE “ABİ BEN ÖLECEĞİM” DEDİKTEN SONRA AŞAĞIYA ATLADI. METRELERCE YÜKSEKLİKTEN YOLA DÜŞEREK YARALANAN ŞAHIS, AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI.

Taksimde dehşet anları: “Abi ben öleceğim” diyerek aşağıya atladı
Haberler'de Abone Ol

Taksim Cumhuriyet Altgeçidinin üstüne çıkan ve alkollü olduğu iddia edilen yabancı uyruklu bir şahıs, yanına yaklaşan bir kişiye “Abi ben öleceğim” dedikten sonra aşağıya atladı. Metrelerce yükseklikten yola düşerek yaralanan şahıs, ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Olay, geçtiğimiz Perşembe günü saat 11.00 sıralarında Beyoğlu Taksim Cumhuriyet Altgeçidinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu iddia edilen yabancı uyruklu erkek bir şahıs, altgeçidin üstüne çıkarak beklemeye başladı. Bir süre bağıran şahıs ardından kendisiyle konuşmak isteyen birine, “Abi ben öleceğim” dedi. Şahıs dakikalar sonra metrelerce yükseklikten atlayarak intihar etti.



“Abi ben öleceğim” diyerek aşağıya atladı


Yola düşerek yaralanan şahsı gören çevredeki vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, yaralı şahsın çevresinde önlem aldı. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı şahsı yaptıkları ilk müdahalenin ardından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Hastanede kontrolleri yapılarak tedavisi tamamlanan şahsın, taburcu edildiği öğrenildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.