Süreç izleme uygulamasının ikinci çalışması yapıldı

Düzce Maarif öğrenci Akademi Ağı Projesi Kapsamında, 4. Sınıf öğrencilerine Yönelik Yürütülen Süreç Izleme Uygulamasının Ikinci çalışması Gerçekleştirildi.

Süreç izleme uygulamasının ikinci çalışması yapıldı
Haberler'de Abone Ol

DÜZCE (İHA) – Düzce Maarif Öğrenci Akademi Ağı Projesi kapsamında, 4. sınıf öğrencilerine yönelik yürütülen süreç izleme uygulamasının ikinci çalışması gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Düzce Ölçme Değerlendirme Merkezi iş birliğinde yürütülen uygulama, gönüllü öğretmenlerden oluşturulan komisyon tarafından planlanan takvim doğrultusunda hayata geçirildi. Borsa İstanbul Endüstri Meslek Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen çalışmada, öğrencilerin akademik gelişim süreçleri yakından takip edilerek ölçme ve değerlendirme verileri toplandı. Yetkililer, süreç izleme uygulamalarıyla öğrencilerin öğrenme düzeylerinin düzenli olarak değerlendirilmesinin ve eğitim öğretim faaliyetlerinin bu veriler doğrultusunda şekillendirilmesinin amaçlandığını belirtti. Projenin, öğrenci başarısının artırılmasına ve eğitimde kaliteyi yükseltmeye önemli katkı sunduğu ifade edildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.