Suluovada uçurtma şenliğinde gökyüzü renklendi, çocuklar ve aileleri eğlendi

Amasya’nın Suluova Ilçesinde Düzenlenen Uçurtma şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu. çocuklar Ve Ailelerinin Yaptığı Uçurtmalar Süzüldükleri Gökyüzünü Renklendirdi.

Suluovada uçurtma şenliğinde gökyüzü renklendi, çocuklar ve aileleri eğlendi
Haberler'de Abone Ol

Amasya’nın Suluova ilçesinde düzenlenen uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar ve ailelerinin yaptığı uçurtmalar süzüldükleri gökyüzünü renklendirdi.

"1 Eylül Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında düzenlenen uçurtma şenliğinde gökyüzünü süsleyen rengârenk uçurtmalarla unutulmaz bir gün yaşandı. Belediyenin halka uçurtma dağıttığı şenlikte, gökyüzü adeta tabloya dönüştü. Çocuklar doyasıya eğlendi, uçurtmaların yapımında evlatlarına yardım eden anne ve babalar da çocukluk dönemi hatıralarına yolculuk yaptı.

Şenliğe ilk kez katılan çocuklardan Merve Coşkun, "Şenlik çok eğlenceli geçti. İyi ki de gelmişim" dedi.

Yeğeniyle birlikte şenliğe katılan Bülent Ekici de, "Çocuklarımız yaz tatilinde evde durup, telefonla, bilgisayarla, televizyonla oynamaktansa açık havada uçurtma şenliğine gelip katılmaları çok güzel" diye konuştu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.