Sorgun Jandarmadan 7 köy muhtarına plaket

OZGAT’IN SORGUN İLÇE JANDARMA KOMUTANI JANDARMA BİNBAŞI DR. ALPER EKMEKCİOĞLU, KÖYLERİNE GÜVENLİK KAMERASI TAKTIRAN İKİNCİ GRUP 7 KÖY MUHTARINA PLAKET TAKDİM ETTİ.

Sorgun Jandarmadan 7 köy muhtarına plaket
Haberler'de Abone Ol

Yozgat’ın Sorgun İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Dr. Alper Ekmekcioğlu, köylerine güvenlik kamerası taktıran ikinci grup 7 köy muhtarına plaket takdim etti.


Ekmekcioğlu, İlçe Jandarma Komutanlığındaki etkinlikte özellikle hırsızlık olaylarında caydırıcı olması açısından güvenlik kameralarının çok önemli olduğunu vurguladı. 2022 yılı içerisinde 17 faili meçhul hırsızlık olayı olduğunu belirten Ekmekcioğlu, “Faili meçhul 17 hırsızlık olayından 13 tanesini çözüme kavuşturduk. Bu olayların çözümlenmesinde güvenlik kameralarının bize çok desteği oldu. Şu ana kadar Sorgun’a bağlı 40’dan fazla belde ve köylerimize güvenlik kamerası takıldı. Kısa zamanda tüm köy ve kasabalarımıza güvenlik kamerası taktırmayı hedefliyoruz” dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.