Sokak ortasında eşini öldüren eski polis tutuklandı

GAZİANTEP’TE, SOKAK ORTASINDA BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNİ SİLAHLA VURARAK ÖLDÜREN VE FETÖ ÜYELİĞİ NEDENİYLE POLİSLİKTEN İHRAÇ EDİLDİĞİ ORTAYA ÇIKAN MEHMET YAVUZ TUTUKLANDI. KATİL ZANLISININ OĞLU İSE ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI.

Sokak ortasında eşini öldüren eski polis tutuklandı
Haberler'de Abone Ol

Gaziantep’te, sokak ortasında boşanma aşamasındaki eşini öldüren ve FETÖ üyeliği nedeniyle polislikten ihraç edildiği ortaya çıkan Mehmet Yavuz tutuklandı. Katil zanlısının oğlu ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Merveşehir Mahallesi’nde boşanma aşamasındaki eşi Derya Yavuz’u (42) silahla öldüren ve FETÖ üyeliği nedeniyle polislikten ihraç edildiği ortaya çıkan Mehmet Yavuz (52) sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.



Katil zanlısı tutuklandı


Adli mercilerde işlemleri tamamlanan katil zanlısı Mehmet Yavuz, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Katil zanlısı ile beraber adliyeye sevk edilen oğlu M.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.