Siverekli sporcu Muay-Thai Türkiye Şampiyonasında ikinci oldu

Siverekli Sporcu Muay-thai Türkiye şampiyonası’nda Ikinci Oldu

Siverekli sporcu Muay-Thai Türkiye Şampiyonasında ikinci oldu
Haberler'de Abone Ol

Diyarbakır’da düzenlenen Okul Sporları Gençler Muay-Thai Türkiye Şampiyonası’nda, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden katılan Siverek Spor Lisesi öğrencisi Yunus Emre Kırklar, önemli bir başarı elde etti.

Toplam 36 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada 5 müsabakaya çıkan Kırklar, 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak Türkiye ikincisi oldu. Sergilediği performansla dikkat çeken genç sporcu, azmi ve disiplinli çalışmasıyla takdir topladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu yaptığı açıklamada, "Sporcumuzun başarısında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ediyorum. Gençlerimizin sporda daha büyük başarılara imza atması için tüm destek ve imkanlarımızı sağlamaya devam edeceğiz. Bu tür başarılar disiplin, saygı ve birlikte mücadele ile kazanılır. Sporcumuzu tebrik ediyorum" dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.