Sivassporda 3 günlük izin sona erdi

Spor Toto Süper Lig'in Son Hafta Maçında Kayserispor Ile Karşılaşacak Dg Sivasspor, Bugün Yaptığı Antrenmanla Maçın Hazırlıklarına Başladı.

Sivassporda 3 günlük izin sona erdi
Haberler'de Abone Ol

Spor Toto Süper Lig’in son hafta maçında Kayserispor ile karşılaşacak olan DG Sivasspor, bugün yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarına başladı.

Kırmızı-beyazlılar, 3 günlük iznin ardından sahasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas çalışmasıyla devam etti. Yiğidolar son bölümde ise 3 grup halinde yarım sahada çift kale maç yaptı.

Sivasspor yarın yapacağı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarına devam edecek.

Sivasspor ile Kayserispor ligin 38. ve son hafta maçında 6 Mayıs Salı günü saat 17.00’de Sivas 4 Eylül Stadı’nda karşılaşacak.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.