Şırnakta 164 bin öğrenci karne sevinci yaşadı

şırnak’ta Il Genelinde 2023-2024 Eğitim öğretim Yılı 164 Bin 041 öğrenci Ve 7 Bin 918 öğretmen, öğrencilerin Karnelerini Alması Ile Birlikte Yaz Tatiline Girdi.

Şırnakta 164 bin öğrenci karne sevinci yaşadı
Haberler'de Abone Ol

Şırnak il genelinde 2023-2024 eğitim öğretim yılında 164 bin 41 öğrenci ve 7 bin 918 öğretmen, öğrencilerin karnelerini alması ile birlikte yaz tatiline girdi.

Şırnak Valisi Cevdet Atay, 2023-2024 eğitim öğretim yılı yaz tatiline çıkacak olan öğrencilere karne dağıtıp heyecanlarına ortak oldu. Şehit Bayram Tatar İlk ve Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine, Şırnak Valisi Cevdet Atay, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Murat Bulut, Şırnak İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Şehit Bayram Tatar İlk ve Ortaokulunda karne dağıtım töreninde öğrencilere karne dağıtan Vali Cevdet Atay, öğrencilere karnelerinin yanı sıra çeşitli hediyeler verdi. Vali Atay, öğrencilere tatil boyunca hem eğlenmeleri hem de bol kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.