Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, Hataya giderek afetzede aileleri bayramda yalnız bırakmadı

SİİRT VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU, HATAY’A GİDEREK AFETZEDE AİLELERİ TEK TEK ZİYARET EDEREK BAYRAMLARINI KUTLADI.

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, Hataya giderek afetzede aileleri bayramda yalnız bırakmadı
Haberler'de Abone Ol

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Hatay’a giderek afetzede aileleri tek tek ziyaret ederek bayramlarını kutladı.


6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Hatay’a görevlendirilen ve koordinatör vali olarak yaklaşık iki ay aralıksız bölgede görev yapan Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, Ramazan Bayramı vesilesiyle yaraları sarmak için tekrar bölgeye görevlendirildi. Vali Hacıbektaşoğlu bayramın ilk günü Hatay ilçesine bağlı Kırıkhan ilçesinde, Stadyum Çadır Kent, Boğazlıyan Konteyner Kent ve Tuzla Belediyesi 1. Etap Konteyner Kent Geçici Barınma Merkezinde kalan afetzede vatandaşları ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti.


Çocuklarla da yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler veren Vali Hacıbektaşoğlu, konteyner kentte vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyip bayramlarını tebrik etti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.