Sıcak havanın tadını çıkaran Eskişehirliler soluğu antika pazarında aldı

ESKİŞEHİR’DE PAZAR GÜNLERİ KURULAN ANTİKA PAZARINDA SICAK HAVAYI FIRSAT BİLEN HER YAŞTAN VATANDAŞ ANTİKA ÜRÜNLERE BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ.

Sıcak havanın tadını çıkaran Eskişehirliler soluğu antika pazarında aldı
Haberler'de Abone Ol

Eskişehir’de pazar günleri kurulan antika pazarında sıcak havayı fırsat bilen her yaştan vatandaş antika ürünlere büyük ilgi gösterdi.


Eskişehir’in Eskibağlar Mahallesi’nde pazar günleri kurulan antika pazarı, sabahın erken saatlerinden itibaren antika tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor. Her yaştan antika ve nostalji sever vatandaş, sıcak havayı fırsat bilip adeta antika pazarına akın etti. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden havanın tadını çıkaran vatandaşlar, tezgahlardaki daktilo, plak, telefon ve farklı türden birçok eşyayı hem dikkatle inceledi hem de bol bol fotoğraf çekti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.