Serinlemek İsteyen Genç Hayatını Kaybetti

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde bulunan Karasu şelalesine piknik yapmak amacıyla giden 25 yaşındaki Ahmet A., serinlemek için girdiği suda boğularak hayatını kaybetti.

Serinlemek İsteyen Genç Hayatını Kaybetti
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde bulunan Karasu şelalesine piknik yapmak amacıyla giden 25 yaşındaki Ahmet ., serinlemek için girdiği suda boğularak hayatını kaybetti.

Kadirli'den arkadaşlarıyla birlikte Karasu şelalesine pikniğe giden Ahmet A. (25), serinlemek için şelaleye girdi.

Akboğa'nın bir süre sonra gözden kaybolduğunu fark eden arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Olay yerine hızla intikal eden Düziçi Belediyesi itfaiye ekipleri, Akboğa'yı bulunduğu yerden çıkartarak, olay yerinde bekletilen ambulansa teslim etti.

Ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Düziçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet A., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ayşe GELDİ

Ayşe GELDİ

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.