29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3744
EURO35.0772
ALTIN2325.3

Şehit Çocuklarından Başkan Kara’ya Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit Çocuklarından Başkan Kara’ya Ziyaret
Abone ol
Şehit çocuklarından oluşan bir heyet Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı makamında ziyaret etti.
Piyade Albay Salih Taşkın ve Osmaniye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Durmuş Öksüz’ün koordinesinde yapılan ziyarete Şehit Binbaşı Adil Karagöz’ün kızları Ayça Karagöz ve Yıldız Karagöz, Şehit Uzman Çavuş Hüseyin Şahin’in oğlu Umut Şahin, Şehit Uzman Çavuş Süleyman Danacı’nın oğlu Gökşen Mehmet Danacı, Şehit Uzman Çavuş Hanifi Ataş’ın oğlu Cengizhan Ataş, Şehit Jandarma Er Serkan Başdere’nin oğlu Serkan Başdere, Şehit Polis Memuru Hasan Aslan’ın kızı Ela Nur Aslan ve Şehit Polis Memuru Veli Körs’ün kızı İlayda Körs katıldı.
Sizler Çok Özel Çocuklarsınız

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara şehit çocuklara hitaben, “Bu toprakları vatan yapmak uğruna kanlarını bu toprağa akıtan; bu vatan, bu toprak için toprağa düşmüş şehitlerimizi bu ziyaret vesilesi ile rahmet ve şükranla anıyorum. Sizler çok özel insan, çok özel çocuklarsınız. Çünkü sizler şehit çocuklarısınız.
 
Küçük yaşınızda babalarınızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken hayat boyunca gururla ve pek çok kimseye nasip olmayacak bir unvana sahip oldunuz. Kendiniz ve babanızla ne kadar çok övünseniz azdır.

Osmaniye Belediyesi olarak her zaman şehit ailelerimizin yanındayız ve emrindeyiz.”şeklinde konuştu.

Şehit çocuklarıyla bir süre sohbet eden Başkan Kara, çocuklara babalarının nerede ve nasıl şehit olduğunu sorarak onları daha yakından tanıdı. 

Piyade Albay Salih Taşkın ve Osmaniye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Durmuş Öksüz ise heyeti kabul ettikleri için Başkan Kadir Kara’ya teşekkür ettiler.

Ziyaretin devamında şehir çocukları Başkan Kadir Kara’ya Türk Bayrağı hediye etti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretin sonunda Başkan Kadir Kara şehit çocuklarına çeşitli hediyeler verdi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar