Şehirlerarası hırsızlık çetesi Bursada çökertildi

ESKİŞEHİR VE SAKARYA BAŞTA OLMAK ÜZERE BURSA'DA DA HIRSIZLIK OLAYLARINA KARIŞAN 3 KADIN ŞÜPHELİ, İNEGÖL POLİSİ TARAFINDAN YAKALANDI.

Şehirlerarası hırsızlık çetesi Bursada çökertildi
Haberler'de Abone Ol

Eskişehir ve Sakarya başta olmak üzere Bursa’da da hırsızlık olaylarına karışan 3 kadın şüpheli, İnegöl polisi tarafından yakalandı.


Bursa’nın İnegöl ilçesinde 5 evdeki ziynet ve para olmak üzere yaklaşık 1 milyon lira çalan şüpheliler 110 güvenlik kamerası incelenerek tespit edildi. İlçe genelinde araştırma yapan ekipler, şüphelileri Mahmudiye Mahallesinde yaya olarak gördü. Polisi gören 3 şüpheli kadın kaçmaya başladı. Şahıslar, kovalamaca sonucu İnegöl Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.


Yakalanan şüpheliler Zekiye C.(26), G.K.(17) ve Ç.B.(17) gözaltına alındı. Yakalanan şahısların İnegöl’ün yansıra Eskişehir ve Sakarya illerinden olmak üzere 15 ayrı hırsızlık suçundan arandıkları tespit edildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.