02 Ekim 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sazan yavruları Başçayır Göletinde suyla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sazan yavruları Başçayır Göletinde suyla buluştu
Abone ol
Aydın’da Balıklandırma çalışmaları çerçevesinde çalışmalar Sürerken Köşk Ilçesinde Bulunan Başçayır Göleti'ne Sazan Yavruları Bırakıldı.

Aydın’da balıklandırma çalışmaları çerçevesinde çalışmalar sürerken Köşk ilçesinde bulunan Başçayır Göleti’ne sazan yavruları bırakıldı.

Su kaynaklarında balık popülasyonunun korunması ve devamlılığının sağlanması hedefiyle Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen ’Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi’ çerçevesinde Aydın’da da sazan balığı yavruları suyla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Köşk ilçesinde bulunan Başçayır Göleti’nde sazan yavruları suyla buluşturuldu. Gerçekleştirilen çalışma ile bölgedeki su ürünleri çeşitliliğinin ve verimliliğin artırılması hedefleniyor. Köşk İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğümüzce yürütülen 2026 Yılı Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi kapsamında, İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı Ürkmez Su Ürünleri Tesisi’nde üretilen sazan yavru balıklarının, İl Müdürlüğümüzün koordinasyonunda İlçe Müdürlüğümüz Su Ürünleri ve Hayvan Sağlığı Biriminde görevli personellerimiz tarafından Köşk İlçemiz Başçayır Göletine salımı gerçekleştirildi" ifadeleri yer aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erciyes 38 FSK, 2.etap kampını tamamladı Önceki Haber

Erciyes 38 FSK, 2.etap kampını tamamladı

HATSUdan Payas ana içme suyu hattına hızlı çözüm Sonraki Haber

HATSUdan Payas ana içme suyu hattına hız...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar