Şanlıurfa’da Kayıp tır sürücünün cansız bedeni sudan çıkartıldı

ŞANLIURFA’DA SEL SULARINA KAPILDIKTAN 10 GÜN SONRA ATATÜRK BARAJI İÇERİSİNDE BULUNAN TIR SÜRÜCÜSÜNÜN CESEDİ JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN ÇIKARTILDI.

Şanlıurfa’da Kayıp tır sürücünün cansız bedeni sudan çıkartıldı
Haberler'de Abone Ol

Şanlıurfa’da sel sularına kapıldıktan 10 gün sonra Atatürk Barajı içerisinde bulunan tır sürücüsünün cesedi jandarma ekipleri tarafından çıkartıldı.

Şanlıurfa’nın Bozova ile Hilvan ilçesi arasındaki karayolu üzerinde kullandığı tır ile seyir halinde olan Emin Ergün, akıntıya kapıldı.

Kayıp sürücüyü bulmak için bölgeye Arama Kurtarma (JAK) ekipleri sevk edildi.

Bölge 10 gün boyunca her yeri arayan ekipler, tır sürücüsünün cansız bedenini Atatürk Barajı içerisinde buldu.

Suyun 10 metre altındaki cansız bedeni çıkartmak için Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ekipleri yoğun bir çalışma gerçekleştirildi.

Emin Ergün’ün cansız bedeni, JAK ve Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ekipleri tarafından çıkartılarak morga kaldırıldı.

 

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.