Samsunda sürpriz sağanak

Samsun’da Ani Bastıran Sağanak, Su Birikintileri Ve Baskınlarına Yol Açtı.

Samsunda sürpriz sağanak
Haberler'de Abone Ol

Samsun’da aniden bastıran sürpriz sağanak nedeniyle bazı caddeler dere gibi aktı, bazı işyerlerini su bastı.

Samsun il genelinde hafta sonu metrekareye 150 kilonun üzerinde yağış düştü. Bugün de saat 14.30’da başlayan sağanak yarım saat kadar sürdü. Ani bastıran sağanak dolayısıyla şehir merkezindeki birçok cadde ve sokakta su birikintisi olurken, bazı işyerlerini de su bastı.

Meteoroloji ve AFAD’dan herhangi bir uyarının yapılmadığı bu günde vatandaşlar sürpriz sağanağa hazırlıksız yakalandı. Birçok kişi yağmurdan daha fazla etkilenmemek için sağa sola kaçıştı, binaların altına sığındı.

Kısa süreli etkili olan sağanak sonrası vatandaşlar sularla kaplı olan caddelerde yürümekte zorluk çektiklerini belirtirken, araçlar ise patlayan rögar kapaklarının arasından geçmekte zorlandı.

Sağanak nedeniyle Kışla Mahallesi’nde de caddeler dere gibi aktı. Yağmurun ardından Samsun şehir merkezinde tekrar güneş yüzünü gösterdi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.