Saldırganın kaçtığı anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi

GAZİANTEP'İN NİZİP İLÇESİNDE MOTOSİKLETİ İLE SEYİR HALİNDE BULUNAN BİR FİTNESS ANTRENÖRÜ, KİMLİĞİ HENÜZ BELİRLENEMEYEN BİR KİŞİ TARAFINDAN SİLAHLA VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ. ANTRENÖRÜ VURARAK, OLAY YERİNDEN KAÇAN ŞAHSIN O ANLARI, CEP TELEFONU KAMERASI İLE GÖRÜNTÜLENDİ.

Saldırganın kaçtığı anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi
Haberler'de Abone Ol

Gaziantep’in Nizip ilçesinde motosikleti ile seyir halinde bulunan bir fitness antrenörü, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Antrenörü vurarak olay yerinden kaçan saldırganın o anları, cep telefonu kamerası ile kaydedildi.


Nizip ilçesi Atatürk Mahallesi otogar yakınlarında motosikleti ile seyir eden Fitness Antrenörü Recep Karakaya, önünde duran bir otomobilden inen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Yolunu kesen otomobili görünce motosikletinden inerek boş araziden kaçmaya çalışan Karakaya, kimliği henüz belirlenemeyen kişinin kurşunlarına hedef oldu. Karakaya olay yerinde hayatını kaybederken, olayın görgü tanıkları ise Karakaya’yı vurarak kaçan şahsı cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Görüntülerde, Karakaya’yı vurduktan sonra aracına doğru koşan kimliği belirsiz şahsın aracına binmesi de yer aldı.


Aracına binen şahıs kayıplara karışırken, polis henüz nedeni bilinmeyen cinayetle ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.