Sahte alkol operasyonu: 12 litre etil alkol ele geçirildi

Samsun’un Ilkadım Ilçesinde Polis Ekipleri Tarafından Düzenlenen Sahte Alkol Operasyonunda 12 Litre Etil Alkol Ile Sahte Içki Ele Geçirilirken, 1 Kişi Hakkında Adli Işlem Başlatıldı.

Sahte alkol operasyonu: 12 litre etil alkol ele geçirildi
Haberler'de Abone Ol

Samsun’un İlkadım ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen sahte alkol operasyonunda 12 litre etil alkol ile sahte içki ele geçirilirken, 1 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesinde sahte alkollü içki satışı yapıldığı tespit edilen bir iş yerine operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında iş yerinden çıkan bir müşteride ve iş yerinde yapılan aramalarda toplam 12 litre etil alkol ile 1 şişe sahte alkollü içki ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.