Sahildeki hayvan ölüleri vatandaşı tedirgin etti

ZONGULDAK’IN ALAPLI İLÇESİNDEKİ LİMAN BÖLGESİNDE 10 GÜN ÖNCE SAHİLE VURAN YUNUS İLE KOYUN ÖLÜSÜ ÇÜRÜMEYE BAŞLADI

Sahildeki hayvan ölüleri vatandaşı tedirgin etti
Haberler'de Abone Ol

Zonguldak’ın Alaplı ilçesindeki liman bölgesinde 10 gün önce sahile vuran yunus ile koyun ölüsü çürümeye başladı. Vatandaşların şikayetine rağmen kaldırılmayan hayvan leşleri tepkilere neden oldu.


Zonguldak’ın Alaplı ilçesi ile Kdz Ereğli ilçesi sınırları arasında bulunan Cennet Koyu bölgesinde yaklaşık 10 gün önce yunus ve koyun leşleri kıyıya vurdu. Tepkilerini sosyal medyadan dile getiren vatandaşlar şikayetlere rağmen hayvan leşlerinin sahilden toplanmadığını ifade ettiler. Vatandaşlar, “Burası Alaplı-Ereğli arasında bulunan cennet koyu burada insanlar denize giriyor yaz boyunca ölü yunus ve ölü koyun tehlike ve koku saçtığı için yetkilerin ilgilenmesine rica ederiz” mesajı yayınlayarak yetkilileri uyarmaya çalıştılar.


Mustafa Kanca isimli bir vatandaş ise ‘Bu sahilde ölü leşler biz tedirgin etti. Bizler bu koyda denize giriyoruz ama şimdi kokudan zaten sahile yaklaşamıyoruz" diyerek tedirginliğini dile getirdi. Yunus ile koyun leşini kumsal sahilinde gören bir başka vatandaş, “10 gün önce buraya balık tutmaya geldiğimde bu hayvanın ölüsünü burada gördüm. Burası Ereğli ile Alaplı sınırları içinde bulunan Cennet koyu. Ben Alaplı Belediyesi yetkililerine ilettim, ben on gün sonra buraya geldiğimde baktım ilgilenilmemiş gene aynı deniz kenarında yatıyorlar hatta çürümeye başlamış biraz” ifadelerini kullandı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.