160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sabancı Vakfı Fark Yaratanlar Programı 16. Sezon Başvuruları Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sabancı Vakfı Fark Yaratanlar Programı 16. Sezon Başvuruları Açıldı
Abone ol
Sabancı Vakfı, toplumsal sorunlara yenilikçi çözümler üreten birey ve kurumları desteklemek amacıyla düzenlediği Fark Yaratanlar Programı’nın 16. sezonuna başvuruları almaya başladı.

Sabancı Vakfı, toplumsal sorunlara yenilikçi çözümler üreten birey ve kurumları desteklemek amacıyla düzenlediği Fark Yaratanlar Programı’nın 16. sezonuna başvuruları almaya başladı.

Adaylar ve öneriler, 30 Kasım 2024 tarihine kadar www.farkyaratanlar.org adresi üzerinden yapılabilecek.

Toplumsal Değişime İlham Veriyor

Sabancı Vakfı Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan, Fark Yaratanlar Programı’nın toplumsal sorunlara karşı üretilen kalıcı çözümlerle Türkiye’ye örnek olan birey ve kurumları heyecanla beklediklerini ifade etti.

2009 yılından bu yana yürütülen program, 47 şehirden 216 birey ve kurumu toplumsal değişime öncülük eden ilham verici hikayeleriyle toplumla buluşturdu.

Neden Başvurmalısınız?

Fark Yaratanlar Programı, bireysel çaba ve aktif vatandaşlıkla toplumsal sorunların nasıl çözülebileceğine dair ilham vermeyi hedefliyor.

Seçilen adayların, belirledikleri sorunlara yönelik geliştirdikleri çözümlerin somut değişim yaratması ve yaratıcı, sürdürülebilir niteliklere sahip olması bekleniyor.

Programın Avantajları

Fark Yaratanlar Ağı’na dahil olan seçilen birey ve kurumlar, Sabancı Vakfı ve Impact Hub İstanbul ile birebir çalışma imkanı bulacak.

Mentorlar eşliğinde kapasitelerini güçlendirecek, diğer Fark Yaratanlar ile iş birliği geliştirme ve çeşitli atölye etkinliklerine katılma fırsatına sahip olacaklar.

Başvurularınızı Bekliyoruz

Fark Yaratanlar Programı, topluma ilham veren hikayeler aracılığıyla sosyal değişime katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Sabancı Vakfı, bu yıl da topluma ilham verecek yeni Fark Yaratanları tanıtmak için sabırsızlanıyor. Başvuru ve aday önerileri için son tarih 30 Kasım 2024.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Kurum, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü Önceki Haber

Bakan Kurum, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar il...

Bakan Yumaklı: “Amacımız hayvan hastalıklarının Türkiyenin farklı noktalarına taşınmasının engellenmesi” Sonraki Haber

Bakan Yumaklı: “Amacımız hayvan hastalık...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar