Rusya, Ukrayna Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanını arananlar listesine ekledi

Rusya, Ukrayna Genelkurmay Başkanı Ve Kara Kuvvetleri Komutanı’nı Arananlar Listesine Ekledi

Rusya, Ukrayna Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanını arananlar listesine ekledi
Haberler'de Abone Ol

Rusya İçişleri Bakanlığı, Rusya’nın başkenti Moskova’ya düzenlenen İHA saldırılarının ardından Ukrayna Genelkurmay Başkanı Valery Zalujni ve Ukrayna Kara Kuvvetleri Komutanı Oleksanr Sırski’yi arananlar listesine ekledi.

Rusya’nın başkenti Moskova’ya düzenlenen İHA saldırıların ardından Rusya İçişleri Bakanlığı, Ukrayna Genelkurmay Başkanı Valery Zalujni ve Ukrayna Kara Kuvvetleri Komutanı Oleksanr Sırski’yi arananlar listesine ekledi. Ukraynalı komutanlar, hakkındaki suçlamalar ise kamuoyu ile paylaşılmadı.

Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği hava saldırıları sırasında Ukrayna’nın Moskova’ya yaklaşık 25 İHA ile hava saldırısı düzenlediği iddia edilmişti. Saldırılarda birçok apartmanın vurulduğu ifade edilmiş, Moskova’nın Profsoyuznaya Sokağında bazı apartmanlarda oluşan hasarlardan dolayı Rus ailelerin evlerinden tahliye edildiği belirtilmişti. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’nın başkenti Moskova’ya düzenlenen İHA saldırılarından Ukrayna’yı sorumlu tutmuş, saldırıları “terör eylemi” olarak nitelendirmişti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.