Rizeli öğrenciler Litvanyadaki öğrencilerle birlikte Türkiyedeki depremzedeler için yardım kampanyası düzenledi

KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ MEYDANA GELEN VE 10 İLİN ETKİLENDİĞİ DEPREMDE LİTVANYA’DA ÖĞRENCİLER DEPREMZEDELER İÇİN KERMES AÇTI.

Rizeli öğrenciler Litvanyadaki öğrencilerle birlikte Türkiyedeki depremzedeler için yardım kampanyası düzenledi
Haberler'de Abone Ol

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği depremde Litvanya’da bulunan öğrenciler depremzedeler için yardım kampanyası yaptı.


Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşlar için Litvanya’da bir eğitim programı için bulunan Türkiye, İspanya, Romanya ve Yunanistan’dan gelen öğrenciler yardım kampanyası için stant açtı. Rize’de bulunan bir okul tarafından açılan stantta ise Çaykur Rizespor forması ve çay satımı gerçekleştirildi. Yardım kampanyasında elde edilen gelir ise depremzedelere yardım olarak gönderilecek.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.